Welkom bij PhoneCare!

PhoneCare is jouw partner voor efficiënte- en betaalbare telefonische customerservices. Ook voor jouw webshop. Met ruim 30 jaar ervaring in klantcontact begrijpen we de behoeften van dynamische, online bedrijven en bieden we uiteenlopende telefonische ondersteuning voor naadloze klantinteracties. Kortom, jouw externe flexibele- en schaalbare partner.

Jouw klantprofiel: stel je een (groeiende) webshop voor met een dynamische- en groeiende klantenkring die over alles en op ieder moment van de dag contact zoekt en direct antwoord wenst. PhoneCare helpt bedrijven bij efficiënte- en kosteneffectief telefonische customerservices.

 

 

Verder blijkt uit recent onderzoek dat een telefonische bereikbaarheid veel vertrouwen oplevert bij klanten. Meer dan 57% van klanten geeft aan graag telefonisch contact te willen hebben. Telefonische bereikbaarheid zorgt voor meer vertrouwen in jouw organisatie. Daarnaast waarderen de klanten 67% van de gevallen het telefonisch klantcontact significant hoger dan de overige vormen van contact. Bron: Nationale Voice Monitor 2024.

PhoneCare is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in eerstelijns telefonische customersupport voor onder andere webshops. Onze inzet is zeer kosten-efficiënt en schaalbaar en ons toegewijde team zorgt voor een snelle en professionele klantenservice.

PhoneCare is een dienst van Pluscare. Naast het klantcontact hebben we de afgelopen jaren veel tijd en aandacht besteed aan de ontwikkeling van onze eigen platform. Door deze eigen ICT-ontwikkeling zijn we in staat om steeds weer mee te bewegen met de wensen van onze klanten in de markt.